Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi elveinket.
Menü

ATCOM prémium

ATCOM HORSE VITAL – termékcsalád –

A mindennapos prémium gondoskodás az Ön Lovának!

Az ATCOM HORSE VITAL termékei lova egyedi igényeinek megfelelően gondoskodnak mindennapos, létfontosságú vitamin, ásványi anyag, nyomelem és esszenciális aminosav szükségletéről prémium minőségben.

Az ATCOM Horse termékek különlegessége abban rejlik, hogy a termékcsalád fejlesztése során a legmagasabb minőségű összetevők hozzáadása mellett a termék anyagcserére gyakorolt pozitív hatását is szem előtt tartottuk. Így a bennük lévő élesztő először is stabilizálja a bélflórát, melyen következtében a ló szervezete képes a termékben található mikrotápanyag-komplexet felszívni és hasznosítani. Ezen adottsága miatt a termékek etetése során egy AHA-élmény[1] jelenik meg.

Magas minőségű termékeinket különösen a bennük nagy hányadban található szervesen kötött nyomelemek, E-Vitamin, esszenciális aminosavak, és szervesen kötött magnézium emeli ki a hasonló termékek sorából. Ezen túlmenően kizárólag olyan magas minőségű nyersanyagokat használtunk fel, amelyek a lehető legjobban támogatják lova anyagcseréjét és tápanyag hasznosítását.

Az ATCOM a pata gondozás terén különleges nevet szerzett magának. ATCOM Huf-Vital termékünk a pataproblémák támogatására első osztályú megoldást kínál és évek óta alkalmazzák olyan gondok megszűntetésére, mint a törékeny, töredezett, repedezett vagy túl puha pata, üreges pata/fal, lassú növekedés vagy patatályog esetén

Ezen kívül az ATCOM egyedüli gyártóként kínál olyan minőségi termékeket, melyeket gond nélkül lehet, érzékeny, ill. allergiás lovaknak (ATCOM ALLERGO-VITAL), anyagcsere-problémás, EMS-ben, vagy patairhagyulladásban szenvedő lovaknak (ATCOM REHE-VITAL), vagy Cushing-szindrómás (ATCOM ECS-VITAL) adni. Ezen problémák esetén különösen fontos, hogy a takarmány speciálisan a ló által megengedetten fogyasztható tápanyagokhoz és igényekhez igazodjon, pl. alacsony cukor és rosttartalommal bírjon.

Csúcsminőségüknek és magas hatékonyságuknak köszönhető, hogy az ATCOM kiegészítői az évek során mind az állatorvosok, patkolókovácsok és természetesen a nagy számú lótartók körében, bel- és külföldön egyaránt jó hírnévre tett szert és biztosította jelenlétét rengeteg ló napi étrendjében – az ATCOM név elsőrangú, minőségi lótakarmányt jelent.

Az ATCOM Horse weboldala (német nyelvű): www.atcomhorse.de


[1] A megoldás váratlan, intuíción alapuló felmerülése problémamegoldás (gondolkodás) során, vagy egy addig nem értett probléma hirtelen megértése. Gyakran a megoldás közelségének érzése előzi meg.

Rendezés:

Kiszerelés: 20 kg

Természetközeli abraktakarmány könnyen emészthető gabonapehellyel, melyet növényi olajokból származó természetes tápanyagokkal, répával, céklakockával és (lucerna) rosttartalommal gazdagítottunk. Hozzáadott ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek nélkül.

További információk az oldal alján

Ingyenes szállítással

 

Előrendelhető (Kb. 2 hét)
16.190 Ft

Kiszerelés: 12,5 kg 

Az Atcom Care Légút támogató müzli az ATCOM prémium termékcsalád egyik legújabb fejlesztése, egy speciáliasan az érzékeny légutakkal rendelkező lovak számára kialakított müzli, amelyet a fő összetevőin, a gabonapelyheken, növényi roston, répa- és célklakockákon túl egy egyedi, légutakat támogató pellettel gazdagítottunk.

A termék doppingnak minősülő hatóanyagokat tartalmaz. Kiürülési ideje 2 nap.

További információk a termékoldal alján

Ingyenes szállítással

Előrendelhető (Kb. 2 hét)
17.190 Ft

Kiszerelés: 6 kg

Energiakoncentrátum a hajszálpontos teljesítménynövekedésért, az erős izomzatért és a regenerációs idő csökkentésére. Ideális: sportlovaknak (díjlovaknak, ugrólovaknak, militrylovaknak, galopplovaknak, távlovaknak) energiakoncentrátumként betegség után felépülő lovaknak, valamint olyan lovaknak, melyeknek gyors testsúlynövekedésre van szükségük

További információk a termékoldal alján

Ingyenes szállítással
 

Előrendelhető (Kb. 2 hét)
20.490 Ft
Előrendelhető (Kb. 2 hét)
25.490 Ft

Keresés