Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi elveinket.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 01. 14. 20:01:04
Megújult receptúra, még természetesebb anyagok

Szuper jó hírünk van! Mozgást segítő termékeink mostantól feljavított receptúrával kaphatók!

 Az olyan jól bevált, bizonyított hatású tápanyagok, mint a glükózamin és a hialuronsav mellett a termékek mostantól egy innovatív vitális anyagkomplexet is tartalmaznak, amelyet a csirketojás tojáshéj membránjából állítanak elő, amely

  • tiszta, természetes termék,
  • szintetikus anyagok használata nélkül.

A tojáshéj és a tojásfehérje között megtalálható membrán természetes módon tartalmazza a mozgás szervrendszer számára szükséges összetevőket optimális arányban tartalmazza.

Mivel nagy mennyiségben áll rendelkezésre és igen jól hasznosítható, a tojáshéjmembrán-por kiválóan alkalmas lovak etetésére. A tojáshéjmembránt tudományos vizsgálatoknak vetik alá mind a lovak, mind a kutyák takarmányozása terén.

 Kapcsolódó termékeinket itt találod:

https://lexa-lotapok.hu/kiegeszitok/mozgasszervi-kegeszitok

2020. 02. 20. 20:45:10
Az anyakanca és a csikó etetése Hamarosan érkezik a tavasz és ismét itt van a csikóváró időszak. Ilyenkor a karámokban egyre több hosszú lábú csikó szaladgál kíváncsian az anyja oldalán. Mindig jó érzés látni az apróságokat, ahogy felfedezik az őket körülvevő világot. Ebben az időszakban kölönösen fontos, hogy a mind a csikó, mind anyja megfelelő táplálkozásoldai támogatást kapjon, hogy mindketten egészségesek és élénkek maradjanak.
2020. 02. 09. 09:50:04
Lesántult a lovam! - A mozgásrendszer problémái A lovak mozgásrendszere a csontvázból, az arra tapadó izomzatból, valamint a szalagokból és inakból áll össze. Ezek felelnek a testtartásért és teszik lehetővé ideális esetben a erőteljes és dinamikus mozgást. Lovaink leggyakoribb megbetegedései általában a mozgásrendszer részeit érintik. Ezeket könnyen felismerhetjük arról, hogy lovunk sántítani kezd, illetve hogy mozgásszabadsága csökken.
2020. 01. 18. 22:46:37
Jó széna a lovaknak - A széna feljavítása A jó minőségű és tiszta, első kaszálásból származó széna kellene, hogy a lótakarmányozás alapja legyen. A széna minőségétől nagyban függ a ló egészségi állapota, teljesítménye és jó közérzete. Alábbi cikkünkben röviden összefoglaljuk a jó széna ismérveit és tippet adunk arra, hogyan növelheted lovad szénájának "értékét".
2019. 10. 25. 18:11:32
Az idős lovak helyes etetése Mikortól számít a lovunk idősnek? Ezt a kérdést nem lehet automatikusan egy életkorral megválaszolni, hanem minden esetben az adott lótól függ.
2019. 09. 27. 17:14:01
Olajok a lovaknak

Lovunknak számos különféle olajat adhatunk a takarmány kiegészítésére, ilyenek például a lenolaj, rizscsíraolaj, fekete köménymag olaj, stb. A következő rövid összefoglalóban arról olvashattok, hogy mikor milyen olajat érdemes adni és mire kell odafigyelni ezzel kapcsolatban.

2019. 07. 04. 13:47:32
Elektrolitok a lovaknak

Elektrolitok nélkül semmilyen testi folyamat nem működik a lovak esetében sem, így jogos a megállapítás, hogy "elktrolitok nélkül nincs élet." De mik is tulajdonképpen az elektrolitok?

2019. 06. 06. 22:34:18
A lovak bőr- és szőrzetproblémái

Végre itt a nyár és ezzel párhuzamosan elérkezett a legeltetési időszak is. Sajnos ez a bőr- és szőrzetproblémákkal küzdő lovak számára egy szenvedésekkel teli időszak kezdetét is jelenti.

2019. 06. 05. 13:07:50
Nyári megújulás!

Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítük benneteket, hogy mind weboldalunk, mind pedig vásárlási és szállítási feltételeink is a mai napal megújultak, hogy még kényelesebb és egyszerűbben juthassatok lovatok kedvenc csemegéihez.

 

2018. 10. 27. 23:47:15
A helyes lóetetés: hogyan etesd a lovad könnyen és jól - interjú Herdis Hiller takarmányozási szakértővel 1. rész A következőkben egy 2017 januárjában a német Pferdeflüsterei oldalon megjelent Herdis Hiller takarmányozási szakértővel készült hosszú interjút szeretnénk megosztani veletek több részletben. Nagyon érdekes és tanulságos olvasmány. A tervek szerint 3-4 részben fogjuk közölni.

Keresés