Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi elveinket.
Menü

Nyári megújulás!

Nyári megújulás!

Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítük benneteket, hogy mind weboldalunk, mind pedig vásárlási és szállítási feltételeink is a mai napal megújultak, hogy még kényelesebb és egyszerűbben juthassatok lovatok kedvenc csemegéihez.

 

A változások röviden:

Új weboldal

Weboldalunk új, mobilra jobban optimalizált kinézetet és sablont kapott, hogy még könnyebb legyen a böngészés akár út közben is.

Ingyenes szállítás

Minden terméket ingyenesen szállítunk házhoz ÉS most már választhatjátok a GLS csomagpontravaló szállítást is

Törzsvásárlói kedvezmény

Bevezettük a törzsvásárlói kedvezményt, mely 13% megtakarítást jelent a megjelenő árakból. Jelenleg minden regsiztrált vásárlót törzsvásárlóra állítottunk, így BEJELENTKEZÉS UTÁN a kedvezményes árakat láthatjátok. 

Minden új vásárlónk első vásárlása, melyet regisztáció után, bejelentkezve ad le, törzsvásárlói kedvezménnyel történik, majd az azt követők is. A kedvezény fennmradásának feltétele, hogy a legutolsó leadott rendelés utáni 6 héten belül adj le rendelést tetszőleges mennyiségű és fajtájú termékre.

A törzsvásárlói minőséget a rendszer minden hónap első napján ellenőrzi és hagyja jóvá, ha volt vásárlás a megelőző 6 hétben. Ha nem, a törzsvásárlói minőség visszaszerzésére a következő hónap elsején van lehetőség, amennyiben azt megelőzően adsz le bármilyen rendelést.

A törzsvásárlói kedvezmény nem összevonható más kedvezényekkel, csak a személyes átvételi kedvezénnyel.

Személyes átvételi kedvezmény

Személyes átvételi kedvezményünk megmaradt, azonban 12 kg feletti kiszerelésű zsákos termékeinkre mostantól 15%-ot írunk jóvá, egyéb termékek esetén maradt a 10 %. És a legjobb, hogy ezek a törzsvásárlói kedvezménnyel összevonhatók, így akár müzlijeinket akár 28% megtakarítással vásárolhatod, ha rendszeresen, legalább hat hetenként egyszer, személyesen jössz el értük.

Hamarosan

Tervezzük, hogy a weboldalon bevezetjük a bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyre már akár pár napon belül is sor kerülhet.

Új termékek feltöltésére is hamarosan sor kerül, többekközött további kiegészítőket, lófelszerelést, széleskörű kutya és macska termékeket fogunk elérhetővé tenni, illetve oldalunk infórmáció tartalma is tovább bővül a jövőben, mert fontosnak tartjuk, hogy a lovatoknak való termékek kiválasztása helyes, megalapozott döntés legyen.

Ami pedig nem változott

Termékeink magas minősége és hatékonysága :)

Bízunk benne, hogy mindezek a fenti változások a megelégedésetekre szolgálnak és megkönnyítik, egyszersmind kényelmesebb teszik majd a vásárlást!

Élményekkel teli szép nyarat kívánunk!

A LEXA Magyarországi csapata

Keresés